هاست لینوکس

پرداخت آنلاین در وبسایت ام تو وب

تیم طراحی ام تو وب

logo-samandehi

ورود و عضویت

جستجو

تبلیغات

فروشگاه فروش شارژ ام تو وب

هاست لینوکس

 

هاست لینوکس چیست؟

این هاست بر اساس سیستم عامل لینوکس به وجود می آیند. پر استفاده ترین سیستم عامل در هاست های لینوکس معمولا CentOS است. این سیستم عامل رایگان و بسیار امن می باشد، سهولت کاربرد و سرعت مناسب و از ویژگی های این هاست ها می باشد.

توزیع های لینوکس به طور گسترده ای به عنوان سیستم عامل در ابر رایانه ها استفاده می شود: از نوامبر سال ۲۰۱۰، از ۵۰۰ سیستم برتر، ۴۵۹ مورد (۹۱٫۸ ٪) تحت اجرای توزیع های لینوکس هستند. لینوکس همچنین در سال ۲۰۱۱ به عنوان سیستم عامل، برای قوی ترین ابر رایانه جهان (سکویا) به کار گرفته شد.

وب سرور در این سرورها، آپاچی و پایگاه داده MySql می باشد. پنل کاربری نیز بطور معمول، Cpanel یا دایرکت ادمین می باشد. برای استفاده از هاست لینوکس نیاز به نصب لینوکس در سیستم خود ندارید و از تمامی سیستم عامل ها مانند ویندوز، مکینتاش و انواع لینوکس می توانید پنل خود را مدیریت کنید.

 نصب CMS هایی مانند جوملا، مامبو، وردپرس و ... به سادگی در این هاست ها انجام می شود و لازم به ذکر است که با این سیستم های مدیریت محتوا بسیار سازگار می باشد.

 

 

 

راحتی استفاده:

پس از گذشتن زمان زيادی از توسعه هر دو سيستم، اين دو تفاوت زيادی از جهت راحتی استفاده ندارند و در واقع راحتی مديريت هرکدام از اين سيستم‌ها به مهارت شخص استفاده ‌کننده بستگی دارد. در اينجا بايد به دو نکته توجه داشت: يکی اينکه سرورهای لينوکس دارای قابليت مديريت از راه دور ساده‌تر و ايمن تری نسبت به ويندوز هستند و همچنين اينکه برای مديريت يک وب‌سايت به تنهايی، چون هر دو سيستم از پروتکل‌های استانداردی مثل FTP استفاده می‌کنند، اصولاً برای کاربران تفاوت قابل مشاهده‌ای وجود ندارد. بنابراين، اين که شما شخصاً از چه سيستم‌عاملی در کامپيوترهای شخصی خود بهره می‌بريد نبايد در انتخاب سيستم‌عامل سرور شما تأثيری داشته باشد.

 

قابلیت اطمینان:

سرورهای لينوکس از قابليت اطمينان به مراتب بيشتری نسبت به ويندوز برخوردارند، به حدی که در هيچ پروژه بر پايه شبکه‌ای که امنيت نقش عمده‌ای را داراست، از سرورهای ويندوز استفاده نمی‌شود. برخلاف تصور عده‌ای از مردم، مشکلات امنيتی ويندوز با ويرايش‌های جديد اين سيستم هم برطرف نشده است؛ به عنوان مثال، Microsoft پيش از ارائه Windows 2003 اين وعده را می‌داد که اين سيستم‌عامل، "ايمن ترين" محصول اين شرکت است، ولی پس از گذشت زمانی کمتر از يک ماه از شروع زمان ارائه اين سيستم و پس از کشف صدها حفره امنيتی در اين نرم‌افزار، مسئولان شرکت Microsoft به اشتباه خود در ايمن تلقی کردن اين سيستم، اعتراف کردند. البته ناگفته نماند که اين به معنی اطمينان کامل به سرورهای لينوکس و يا عدم استفاده مطلق از سرورهای ويندوز نمی‌باشد، بلکه هدف ما صرفاً مقايسه اين دو سيستم است.

 

 

عملکرد:

کارهای بسيار کمی وجود دارند که به يکی از اين دو سيستم بتوان انجام داد، و ديگری از انجام آن ناتوان باشد. تفاوت عمده در ابزارهای مورد استفاده است. به عنوان مثال، معمولترين نرم‌افزار سرور وب برای لينوکس، آپاچی است، ولی در ويندوز، از IIS استفاده می‌شود. نکته جالب اين است که اکثر ابزارهای تحت لينوکس، به ويندوز هم منتقل شده‌اند، ولی ابزارهای کمی از ويندوز به لينوکس منتقل گشته‌اند، که خود اين امر، مفيدتر بودن ابزارهای تحت لينوکس را نشان می‌دهد.

 

استفاده از منابع سخت‌افزاری سيستم:

سيستم‌های لينوکس، بسيار صرفه‌جویانه‌تر از سيستم‌های ويندوز به استفاده از منابع سخت‌افزاری سيستم (از قبيل حافظه و پردازنده) می‌پردازند. يک سيستم سرور لينوکس، به راحتی می‌تواند تحت يک کامپيوتر 486 با تنها 16MB حافظه راه‌اندازی شود، کاری که حتی تصور آن برای يک سيستم سرور ويندوز هم محال می‌باشد. اين امر باعث می‌شود که در دو سيستم ويندوز و لينوکس که هر دو بر روی سخت‌افزار يکسان اجرا می‌شوند، سيستم لينوکس هميشه منابع آزاد بيشتر و بنابراين، قدرت کاری بيشتری نسبت به سيستم ويندوز داشته باشد.

 

برای مشاهده تعرفه ها و بسته های میزبانی وب لینوکس کلیک فرمایید.